Zaken- en Immokantoor GOFFIN bvba - info@immofransgoffin.be - +32 (0)89/ 41 49 34

Bemeulbeld appartement deel uitmakend van een prachtige vierkantshoeve gelegen in een landelijke en groene omgeving - voor kortlopende huur

Indien mogelijk uitsluitend reageren via e-mail = info@immofransgoffin.be met opgave van het pand waarin u interesse heeft.
Dit appartement met een bewoonbare oppervlakte van 160 m² maakt deel uit van een prachtige authentieke vierkantshoeve 'Hof Ter Poorte' gelegen op de hoek van de Sint-Lambertusstraat en de mooie Terpoortenlaan, in het landelijke Alt-Hoeselt.
De hoeve is gelegen in agrarische zone, omgeven door velden, zodat u hier kunt genieten van de omgeving in alle rust. Op enkele minuutjes bent u toch in het centrum van Hoeselt, vlakbij alles wat u nodig heeft.
Deze mooie ligging en de afwerking met authentieke materialen zoals houten balken en massieve parketvloeren,.. geven dit appartement toch wel een unieke en charmante uitstraling.
Dit appartement wordt voor verhuurd voor een periode van korte duur en inbegrepen in de prijs het huidige meubilair. Meer info hierover op kantoor.
De indeling is als volgt:
Via de poort komt men langs de binnenkoer in de inkomhal op gelijkvloers, met trap naar de 1ste verdieping,
Op de 1ste verdieping vindt men het gastentoilet, ruime woonkamer ingedeeld met eetplaats (25m²) en zitplaats (35m²), ingerichte keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche, en aansluitend wasplaats, berging. Buiten: afgescheiden tuin en voldoende gratis parkeermogelijkheden voor het gebouw.
EPC: 505 kWh/m² pj. Huurprijs te verhogen met 100 EUR forfaitair voor individueel verbruik van aardgas, water en elektriciteit.
Onmiddellijk beschikbaar.

Algemeen basis

Adres
Sint-Lambertusstraat 22 bus 2
3730 Hoeselt
Referentie
Sint-Lambertusstraat
Prijs
€ 725 / maand
Type
Appartement (Standaard)
Algemene staat
Instapklaar
Staat binnenwerk
Goed
Staat buitenwerk
Goed
Beschikbaar vanaf
2020-08-01
Soort huur
Woninghuurwet

Ligging

Ligging
Landelijk
Aan rustige weg

Detail

Type constructie
TRADITIONA

Indeling

Aansluitingen

Informatieplicht

EPC Certificaat Nr.
20190509-0002157604-RES-1
EPC Index
505.00

Evaluaties

Meer informatie aanvragen

Verstuur