Zaken- en Immokantoor GOFFIN BV - info@immofransgoffin.be - +32 (0)89/ 41 49 34

Welkom op de website van Zaken- en Immokantoor GOFFIN

Zaken- en Immokantoor GOFFIN staat U voortdurend bij bij de verkoop of verhuring van uw woning, bedrijfspand of bouwgrond.

Dankzij meer dan 20 jaar notariële ervaring, bijna 40 jaar ervaring als officieel erkende BIV vastgoedmakelaars in Hoeselt en omliggende gemeenten, de juridische vorming en fiscale opleiding tot belastingconsulent en de doorgedreven regionale marktkennis, realiseerde Zaken- en Immokantoor GOFFIN een groot aantal verkopen en geven dagelijks een groot aantal eigenaars – verhuurders ons het vertrouwen om hun pand op de huurmarkt aan te bieden en te beheren.

De opvolging door de tweede generatie zorgt voor verjonging, gedrevenheid en continuïteit van het kantoor en de samenwerking met onze klanten, ook op lange termijn. Daarbij hoort voortdurende bijscholing en opleiding om U te blijven dienen met grondige kennis van zaken, in een snel veranderende wereld. Voortdurende communicatie en nauwe opvolging zorgt ervoor dat U steeds betrokken blijft bij uw dossier, met respect voor uw standpunt en verlangens. 

Zaken- en Immokantoor GOFFIN biedt U een vlotte, persoonlijke en zeer correcte dienstverlening, vertrekkende vanuit zeer duidelijke afspraken, zowel voor de verkoper als voor de koper, voor de verhuurder als voor de huurder. 

Ons kantoor

Al bijna 40 jaar een gevestigde waarde in Hoeselt en omliggende gemeenten, versterkt door de komst van de 2de generatie! Kom zeker eens langs om uw plannen in vertrouwen met ons te bespreken.
Contacteer ons

Verkoop

Wenst U uw eigendom te verkopen? Neem contact met ons op voor een eerste afspraak om kennis te maken met onze professionele aanpak. Wij komen tot bij u voor een vrijblijvende maar grondige en beredeneerde schatting, cruciaal voor een succesvolle verkoop! zonder kosten!
Lees hier meer over onze aanpak

Residentie Het Gruunhof

Rust en levendigheid lagen nog nooit zo dicht bij elkaar als aan deze groene long van Hoeselt. Welkom thuis.
Maak kennis met 'Het Gruunof'

Verhuur

Professionele begeleiding bij verhuur van uw woning, appartement of handelspand. Wij streven ernaar om uw eigendom zo rendabel mogelijk te maken op lange termijn. Juridisch staan wij sterk om u correct te adviseren en wegwijs te maken in de complexe wetgeving die voortdurend evolueert. Maak een afspraak met ons en maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening.
Lees hier meer over onze aanpak

U bent eigenaar en wilt verkopen of verhuren?

Klik hier
 
BTW BE0507.708.292

Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

Wim Goffin - BIV 510559 - toegekend in België
Frans Goffin - BIV 205733 - toegekend in België

Toezichthoudende autoriteit:
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
Luxemburgstraat 16b
1000 Brussel

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

BIV-plichtenleer (klik hier)
De van toepassing zijnde beroepsregels B.I.V. en de wijze van toegang vindt u onder http://www.biv.be
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels C.I.B. vindt u onder http://www.cibweb.be

BA en borgstelling: via NV AXA Belgium nr. 730.390.160
Lid CIB Vlaanderen
Confederatie voor Immobiliënberoepen


Onderworpen aan de corporatieve beroepsregels CIB