Zaken- en Immokantoor GOFFIN BV - info@immofransgoffin.be - +32 (0)89/ 41 49 34

Kleinschalig verfijnd nieuwbouwproject met 4 energiezuininge halfopen woningen

Langs de mooie Zandkuilstraat in Hoeselt treffen we dit kleinschalige maar zeer verfijnde nieuwbouwproject, bestaande uit vier moderne energiezuinige halfopen woningen. Dit project onderscheidt zich moeiteloos van ander aanbod door zijn aangename ligging en subtiele architectuur. Elke woning zal uniek zijn dankzij ondermeer knappe accenten in de gevels, specifieke keuze van de gevelsteen en indeling. Hier zal men in geen geval het gevoel ervaren deel uit te maken van een grootschalig project in een grote woonwijk.

Hoeselt is een gemoedelijke gemeente waar de laatste jaren een duidelijke inhaalbeweging te merken is op vlak van ontwikkeling en modernisering. Hier is het rustig, landelijk en zeer aangenaam om wonen, doch ervaart men alle voordelen van de centrale ligging met vlakbij de oprit E313 en omliggende steden zoals Bilzen en Tongeren.

De omgeving rond de zandkuilstraat is gekend als één van de mooiere liggingen in Hoeselt. Het straatbeeld wordt hier gekenmerkt door tal van aantrekkelijke halfopen en open woningen. Op een kleine kilometer ligt het gezellige centrum, waar men alles kan vinden wat men dagelijks nodig heeft, zoals enkele supermarkten, bakkers, de slager, apothekers. De basischool ligt slechts op enkele honderden meters en is veilig met de fiets te bereiken via een leuke verkavelingsweg tussen de laagstamboomgaarden, vlakbij de deur. De autosnelweg bereikt men na enkele minuutjes rijden.

De woningen tellen een rijkelijke bewoonbare oppervlakte van om en bij de 200 m² en worden opgericht op percelen met een degelijke oppervlakte gaande van 4a 22ca tot 4a 69ca. Er kan gekozen worden voor 3 afgewerkte slaapkamers met een nog in te richten zolderruimte. De keuze kan ook gemaakt worden voor een woning met afgewerkte zolder met daarin nog 2 extra slaapkamers en tweede badkamer. Zo komen deze woningen echt wel in aanmerking voor jonge gezinnen met kinderen, die mooi willen wonen met voldoende ruimte op een ideale locatie, op lange termijn.

Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan energiezuinigheid door gebruik van duurzame technieken:
- Vloerverwarming met warmtepomp
- Zonnepanelen
- Regenwaterrecuperatie
- Balansventilatie D met warmterecuperatie
- beoogde Epeil : E30 !

De woningen worden verkocht onder het BTW stelsel onder toepassing van de Wet Breyne. De mogelijkheid bestaat om aan te kopen aan het gunsttarief van slechts 6 %, voor wie aan alle voorwaarden voldoet. Meer info en berekening van de totaalprijs inclusief registratierechen op de grond en notariskosten wordt u graag gegeven op kantoor. Wij maken graag tijd voor u.Overzicht project

Gelijkvloers

Type
Referentie
Aantal slaapkamers
Oppervlakte
Oppervlakte terras
Prijs
Woning 
Zandkuilstraat W 03 
200m²
17m² 
Verkocht

Zandkuilstraat W 03

  • Woning 
  • 5 slaapkamers
  • 200m²
  • 17m²
  • Verkocht
Woning 
Zandkuilstraat W 04 
205.90m²
17m² 
Verkocht

Zandkuilstraat W 04

  • Woning 
  • 3 slaapkamers
  • 205.90m²
  • 17m²
  • Verkocht