Zaken- en Immokantoor GOFFIN bvba - info@immofransgoffin.be - +32 (0)89/ 41 49 34

Zeer nette en degelijke vrijstaande woning op 6a56ca vlakbij centrum van Diepenbeek - instapklaar !

Deze uiterst verzorgde vrijstaande gezinswoning met een netto bewoonbare oppervlakte van 263m² is gelegen langs de Grendelbaan 84, vlakbij het centrum van Diepenbeek, op een perceel van 6a 56ca.

Dankzij de uitstekende staat van onderhoud en de regelmatig uitgevoerde werken kan onmiddellijk bewoond worden. Belangrijke en ingrijpende renovatiewerken zijn al gebeurd, inbegrepen de nieuwe ramen (2001), isolatie van de zoldervloer en muren, vernieuwde dak boven woning en bijgebouwen (2011), CV (2015), elektriciteit,.. Men kan echt wel zo inhuizen zonder dat bijkomende investeringen nodig zijn.

De indeling is als volgt:
ruime inkom met trap naar de verdieping, woonkamer met aangename lichtinval, aanpalend een ruime ingerichte leefkeuken met ontbijthoek en de veranda met zicht op en toegang tot de tuin en het terras. Deze ruimte kan zeker dienen als volwaardige bijkomende leefruimte, met ramen in dubbele beglazing en geïsoleerd dak.
De trap in de veranda leidt naar de ruime kelder met vernieuwde CV op aardgas. Aansluitend op de veranda bevindt zich nog het toilet en de wasplaats.
Op de verdieping komt men via de overloop met handige inbouwkasten in de drie slaapkamers, en in de verzorgde badkamer met lavabo, douche en toilet.

De ruime garage met vernieuwde sectionaalpoort is rechtstreeks toegankelijk via de veranda en anderzijds via de verzorgde inrit aan de achterzijde van het perceel - langs de Oude Baan, zeker ook interessant voor kinderen die zo langs deze rustige weg thuis kunnen aankomen en vertrekken. De garage is ingericht met een tweede badkamer met douche en toilet. Via de vaste trap in deze garage komt men op de ingerichte verdieping die dienst kan doen als tweede leefruimte met slaapkamer, Zeker interessant aanbod voor gezinnen met opgroeiende kinderen of om in te richten als zorgwoning/kangoeroewoning.
De goed onderhouden buitenomgeving met de omheinde voortuin, en de zuidwest gerichte achtertuin zorgen al onmiddellijk voor een zeer nette en verzorgde indruk wanneer u voor de woning staat.

CV op aardgas (2015) - EPC: 400 kWhM/per jaar, berekend voor het volledige volume, dus inbegrepen de veranda en de ruimtes boven de garage.Gesimuleerde score voor enkel de woning : 353 kWh/m² pj. Meer toelichting bij een bezoek, m.b.t. mogelijkheden om deze score snel en efficiënt nog te verbeteren, indien u dit wenst.
Elektriciteit aangepast en vernieuwd, met bijhorend attest waaruit blijkt dat de installatie conform is aan het AREI.

Gelegen aan de rand van het centrum van Diepenbeek, vlakbij alles wat men nodig heeft, en vlakbij oprit E313, goede verbinding met omliggende steden zoals Hasselt, Bilzen, Genk,..
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding voor deze zeer degelijke instap-klare woning !

Algemeen basis

Adres
Grendelbaan 84
3590 Diepenbeek
Referentie
Grendelbaan - eigen website
Prijs
€ 260.000
Type
Woning (Standaard)
Bouwjaar
1965
Bouwlagen
2
Algemene staat
Instapklaar
Staat binnenwerk
Uitstekend
Staat buitenwerk
Uitstekend
Beschikbaar vanaf
Bij akte

Ligging

Ligging
Stad
Kortbij snelweg
Ja
Kortbij openbaar vervoer
Ja
Kortbij scholen
Ja
Kortbij winkels
Ja

Detail

Perceelbreedte
17 m
Bewoonbare oppervlakte
263 m²
Oppervlakte perceel
656 m²
Bouwlagen
2
Type constructie
TRADITIONA

Indeling

Woonkamer
Ja
> Oppervlakte woonkamer
28 m²
Keuken
Ja
> Oppervlakte keuken
24 m²
> Type keuken
Grote keuken
> Uitrusting keuken
Uitgerust met toestellen
Slaapkamers
Ja
> Aantal slaapkamers
4
Badkamers
Ja
> Aantal badkamers
2
WC
Ja
> Aantal WCs
2
Berging
Ja

Tuin

Tuin
Ja
Type
Tuin rondom
Oriëntatie
Zuid-West
Kwaliteit
Verzorgd

Parkeerplaatsen

Garage
Ja
Kenmerken garage
Vrijstaand hout

Aansluitingen

Informatieplicht

EPC Certificaat Nr.
20200611-0002276098-RES-1
EPC Index
400.00

Evaluaties

Dak
Zadeldak
> Opmerking
vernieuwd 2011
Raamwerk
PVC
> Opmerking
vernieuwd 2001
Beglazing
Dubbel
Verwarming
CV-ketel
Hoogrendementsketel
Aardgas
> Opmerking
20105
Isolatie
OBJECT

Meer informatie aanvragen

Verstuur