Zaken- en Immokantoor GOFFIN bvba - info@immofransgoffin.be - +32 (0)89/ 41 49 34

Boerderij met prachtige binnenkoer, stallingen en achterliggende weide op 25a 83ca

Deze boerderij met een totale bruikbare vloeroppervlakte van 342 m² is gelegen langs de Groenstraat nummer 75, op een prachtig perceel van 25a 83ca. Het perceel meet een breedte aan de straatkant van 36,70 meter, en een mooie diepte van 62,30 m.

De boerderij biedt uitgebreide mogelijkheden voor bijvoorbeeld een mooie renovatie, voor liefhebbers van dieren met voldoende stallingen en aansluitend en rechtstreeks toegankelijke ruime weide, maar ook voor het uitoefenen van vrij beroep, inrichten van een praktijk, uitbating van B&B, restaurant,.. herbestemming tot meergezinswoning mits het bekomen van de gepaste omgevingsvergunningen, ...

Indeling van dit eigendom is als volgt:

Via de grote poort midden in de gevel komt men terecht op de binnenplaats, met in de linkervleugel een ruime te renoveren woning met een bruikbare oppervlakte van 185 m² en in de rechtervleugel de bijhorende stallingen met een oppervlakte van 157 m², die dienst kunnen blijven doen voor het houden van dieren, maar ook mogelijk anders kunnen worden ingevuld.
De volledig ommuurde binnenplaats met overdekt terras, met een oppervlakte van benaderend 250 m², kan mits de juiste aankleding en inrichting bestemd worden als een heerlijke binnenkoer en binnentuin, omgeven door de woonruimtes en aansluitend op de achtergelegen tuin of weide.

Achter de achtergevel vindt men nog een ruime weide die dienst kan doen voor het houden van dieren. Deze weide is ook bereikbaar langs de poort uiterst rechts van de gevel, zodat men de binnenkoer niet moet betreden voor bvb. het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden van de weide.

De indeling van de woning is als volgt:
inkom via binnenkoer, ruime woonkamer met keuken en eetplaats, badkamer, toilet en ruimte met CV. Trap naar de verdieping, met betonnen welfsels. Deze verdieping is op heden ingericht als tweede woonst, met aparte keuken, badkamer, twee slaapkamers en woonkamer. Ruime zolder. Achter de keuken vindt men nog een ruime stalling met recent vernieuwd dak en achterliggend overdekt terras. Bij renovatie/vernieuwing van dit dak werden de authentieke balken behouden. De elektriciteit in de woning is een tiental jaren geleden aangepast en gekeurd, met attest waaruit blijkt dat deze installatie conform is en dus in dienst mag blijven. CV op stookolie.

Gunstige ligging in de landelijke en gemoedelijke Onze Lieve Vrouwparochie, deelgemeente van Hoeselt, vlakbij de bakker en de buurtwinkel, en op enkele minuutjes van het centrum van Hoeselt, oprit E313.
De zone achter de weide is volgens het gewestplan bestemd als agrarische zone. Hier kan bijgevolg niet worden gebouwd, zodat de rust en het vrije uitzicht hier bewaard blijven.

Algemeen basis

Adres
Groenstraat 75
3730 Hoeselt
Referentie
Groenstraat Boerderij eigen website
Prijs
Verkocht
Type
Woning (Boerderij)
Bouwjaar
1957
Bouwlagen
2
Beschikbaar vanaf
Bij akte

Ligging

Kortbij snelweg
Ja
Kortbij openbaar vervoer
Ja
Kortbij scholen
Ja
Kortbij winkels
Ja

Detail

Perceelbreedte
36.70 m
Perceeldiepte
62.30 m
Gevelbreedte
26 m
Bewoonbare oppervlakte
342 m²
Oppervlakte perceel
2585 m²
Bouwlagen
2
Type constructie
TRADITIONA

Indeling

Woonkamer
Ja
> Oppervlakte woonkamer
40 m²
Keuken
Ja
> Oppervlakte keuken
7.67 m²
> Type keuken
Gesloten keuken
Slaapkamers
Ja
> Aantal slaapkamers
4
Badkamers
Ja
> Aantal badkamers
2
WC
Ja
> Aantal WCs
2
Berging
Ja
> Oppervlakte berging
157,00 m²
Zolder
Ja

Tuin

Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
1820 m²
Breedte
47.00 m
Diepte
35.00 m
Type
Achtertuin
Oriëntatie
Oost

Parkeerplaatsen

Garage
Ja
Kenmerken garage
Vrijstaand hout

Aansluitingen

Informatieplicht

EPC Certificaat Nr.
20200826-0002306356-RES-1
EPC Index
523.00

Evaluaties

Dak
Zadeldak
> Opmerking
gedeeltelijk recent nog vernieuwd, met behoud van originele balken
Raamwerk
Hout
Beglazing
Dubbel
Verwarming
CV-ketel
HEATING_OIL

Meer informatie aanvragen

Verstuur