Zaken- en Immokantoor GOFFIN bvba - info@immofransgoffin.be - +32 (0)89/ 41 49 34

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD - Ruime woning met prachtige tuin en vergund magazijn (270 m²) op 20are - incl. 32.000,00 EUR groenestroomcertificaten te recupereren

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD - Deze ruime vrijstaande woning met kantoorruimte en vergund magazijn, prachtige tuin en bijhorende gronden is gelegen op een perceel van 20 are langs de Sint - Jansstraat te Romershoven, een mooie landelijke deelgemeente van Hoeselt. Inbegrepen in deze prijs zijn de nog te bekomen groenestroomcertificaten met een waarde van benaderend 32.000 EUR ! die mee worden overgedragen aan de koper. Dit volledige bedrag kunt U als koper dus recupereren.

De woning is door de jaren heen gerenoveerd waar nodig en is in zeer goede staat van onderhoud. De nodige aandacht werd ook besteed aan energiebesparende investeringen zoals de zonnepanelen en nieuwe CV.
De indeling is als volgt:
Op de gelijkvloerse verdieping: Inkomhal met trap. Woonkamer met eetruimte, open keuken en aangename zitruimte met kachel en zicht op de prachtige tuin. Handige bijkeuken en toilet. Ruime tuinkamer overlopend in de mooie overdekte buitenkeuken, beiden met zicht op de prachtige siertuin, waar u heerlijk kunt genieten in alle rust. Verder op deze gelijkvloerse verdieping vindt men nog een bureelruimte met aparte douchekamer.
Verzorgde kelder met wasplaats, handige inbouwkasten en nieuwe CV, en nog een tweede kelderberging.
Op de verdieping: drie slaapkamers, badkamer en berging- of dressingruimte.
Op de zolderverdieping: vierde ruime slaapkamer.
Buiten: Via de inrit komt men aan de ruime carport met plaats voor drie auto's. De prachtige siertuin (900m² !) is ingericht met tal van aangename zitplekjes, tuinverlichting, paadjes, siervijver, en verzorgde weg naar magazijn en bijhorende gronden.
Het magazijn achteraan op het perceel meet een oppervlakte van 270 m² en is stedenbouwkundig vergund. Dit magazijn is uiterst geschikt om in te richten als paardenstal, stockageruimte of werkplaats, en bereikbaar langs een eerste sectionaalpoort via de tuin, en bijkomend nog langs de inrit links van de woning van de woning, via de tweede en pas vernieuwde sectionaalpoort.
De gevel van dit magazijn is netjes afgewerkt zodat dit zeker niet storend is wanneer u in alle rust wenst te genieten in de mooie siertuin.

Bijkomend bestaat de mogelijkheid tot het bijkopen van de aanpalende weiden (19a76ca) langs de tuin, die zich ook in woongebieden met landelijk karakter, en in de bouwzone (< 50m ) bevinden. Zeker interessant voor dierenliefhebbers !

Onder meer volgende technische werken werden uitgevoerd:
- dak vernieuwd in 1981 en in uitstekende staat, met recent vernieuwde goten en zinkwerk
- Domotica installatie in 2004
- In 2007: hoogrendementsketel op aardgas
- in 1/2012 werden zonnepanelen geplaatst op het dak van het magazijn, met een jaarlijkse gemiddelde geleverde hoeveelheid stroom van 11.000 kWh. Per 1000 kWh geleverde stroom heeft men recht op een groenestroomcertificaat ter waarde van 270 EUR = 2970 EUR per jaar, en dit nog tot en met eind 2031 ! Zonnepanelen en certificaten worden mee overgedragen aan de koper en inbegrepen in de prijs zodat de koper de opbrengst van de certificaten kan recupereren. (geraamde opbrengst te rekenen vanaf 1/2020: 32.000 EUR !)
- twee regenwaterputten, waarvan één met een inhoud van 6000 liter voor huishoudelijk gebruik, en de tweede met een inhoud van 3000 liter, voor gebruik van sproeien van de tuin,..
EPC: 302 kwh/m² per jaar.

Mooie ligging in het landelijke Romershoven, op enkele minuutjes van het centrum van Hoeselt, met alles wat men nodig heeft, en op enkele minuutjes van op- en afrit E313 - Diepenbeek. De gronden achter deze woning hebben volgens het gewestplan een agrarische bestemming, zodat hier niet gebouwd mag worden en de rust bewaard zal blijven.
Kortom, de prachtige landelijke ligging, de mooie siertuin, de oppervlakte van de gronden, en de vergunde staat van het ruime en goed toegankelijke magazijn maken deze verzorgde woning zeer interessant voor o.a. dierenliefhebbers, zelfstandigen met nood aan een werkplaats, stockage en bureelruimte,.Algemeen basis

Adres
Sint-Janstraat 6
3730 Romershoven
Referentie
st Jansstraat
Prijs
Verkocht
Type
Woning (Standaard)
Bouwjaar
1947
Renovatiejaar
1990
Staat binnenwerk
Uitstekend
Staat buitenwerk
Uitstekend
Beschikbaar vanaf
In overleg
Renovatiejaar
1990

Ligging

Ligging
Vrij uitzicht
Landelijk
Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Gemeente
Kortbij snelweg
Ja
Kortbij openbaar vervoer
Ja
Kortbij winkels
Ja

Detail

Perceelbreedte
34 m
Perceeldiepte
60 m
Gevelbreedte
16 m
Bewoonbare oppervlakte
276 m²
Oppervlakte perceel
2000 m²
Type constructie
TRADITIONA

Indeling

Woonkamer
Ja
> Oppervlakte woonkamer
58 m²
Keuken
Ja
> Type keuken
Open keuken
Slaapkamers
Ja
> Aantal slaapkamers
4
Badkamers
Ja
> Aantal badkamers
2
WC
Ja
> Aantal WCs
2
Berging
Ja
Kelder
Ja
> Oppervlakte kelder
57 m²
Terras
Ja

Tuin

Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
900 m²
Breedte
34.00 m
Type
Achtertuin
Kwaliteit
Fraai aangelegd

Parkeerplaatsen

Garage
Ja
Aantal
2
Kenmerken garage
Vrijstaand steen

Aansluitingen

Informatieplicht

EPC Certificaat Nr.
20190401-0002139950-RES-3
EPC Index
302.00

Evaluaties

Dak
Zadeldak
Beglazing
Dubbel
Verwarming
CV-ketel
Condensatieketel
Hoogrendementsketel
Aardgas
> Opmerking
2007

Meer informatie aanvragen

Verstuur